MVK Olomouc 1.12.2012

07.12.2012 20:33

V sobotu jsme se zúčastnili se všemi kočičkami výstavy v Olomouci. Výstava se tentokrát přesunula z Flory na lokomotivu Olomouc, což je škoda, protože prostory byly dosti stísněné, ale co se dá dělat, když se pavilon A opravuje....tak snad příští rok:-)

Ale vraťme se k výstavě a ke kočičkám.....Cesta proběhla docela v pohodě, i Anča(Annike) mě velmi překvapila, protože cestování přímo nesnáší:-), jen kocour trošku kňoural.

Přijeli jsme na místo dost brzo, což byla výhoda, protože jsme u veterinární kontroly byli jediní a mezi prvními, pak jsme si v klidu našli klece s našimi čísly a ubytovali kočičky a sebe, V zápětí na to se nahrnuly davy s kočkama a utvořila se fronta až před budovu. No, není se čemu divit, když se výstavy zúčastnilo skoro 400 kočiček.

Ještě musím zmínít, že to byla moje první výstava, takže nervozita hrála svou roli. Nemám ani jednu fotku, i přes to, že jsem s sebou táhla foťák.

  Než se člověk do toho dostane, tak to chvíli trvá....než zjistíte, kdo vám kočičku posuzuje, jak to na takové výstavě chodí....atd.

Tak snad udělám nějaké fotky na výstavě v Ostravě 5.1.2012.

Ale jak dopadly naše kočky? Nad očekávání výborně:-)

Annike dostala svůj další CACIB a stala se tak Interšampionem.
Jaffa EX1, BIS a nominace na BIV.
Easy EX1, nominace BIS.

Jsem zvědavá na další úspěchy našich kočiček.......